sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Luukku 4 Varustepostau part.1

Neljännestä luukusta paljastuu ensimmäinen varustepostaus aiheena minun omat varusteet.

Aloitetaan vaikka hanskoista. Minulta löytyy nyt talvelle eurostarin gripeillä varustetut mustat talvi hanskat. Muistaakseni nämä maksoi 32 euroa. Minulla on myös turkoosit roecklin special edition hanskat jotka ostin keväällä hevosmessuilta jostain kojusta ja maksoin niistä 39 euroa.


Kypäränä mulla on toiminut kohta vuoden ajan tälläinen horse comfortin "ilmastoitu" säädettävä ihan perus musta kypärä. On toiminut hyvin niin kesällä kuin talvella eika valittamista ole. Hintaa en valitettavasti muista.


 Turvaliivinä toimii eurohunterin palaliivi joka on kylläkin erittäin elämää nähnyt ja likainen. Hyvin on kumminkin toiminut pienten fiksauksien jälkeen. Hintaa en tästäkään muista.

Virallisia ratsastuspaitoja minulta löytyy kolme. Ensimmäisenä on turkoosi HV Polon paita. Paidassa on kivoja blingi yksityis kohtia ja paita on muutenkin kiva vaikka muutama blingi sieltä täältä onkin ajan myötä irronnut. Hintaa ostaessa taisi olla 30 euroa jos oikein muistan.



Oikean hihan yksityiskohta

Toisena paitana on horzen violetti poolopaita. Paidan värit on mielestäni kivat yhdessä, mutta ei ehkä ihan minun tyyppiset niin paita on jäänyt hieman vähemmälle käytölle. Paidassa on kiva logo joka sopii myös paidan väreihin hyvin. Hintaa en tästä tiedä valitettavasti.



Viimeisenä paitana löytyy Jacsonin vaaleansininen kisapaita. Paidan yksityiskohdat ovat valkoisia samoin kun kauluskin. paidan etupuolella on myös pieni logo. Hintaa en tästäkään muista.



Sitten siirrytään housuihin. Ensimmäisenä on Back 2  Backin vaaleat grippipaikkaiset housut. Housut on mukavat jalassa ja muutenkin hyvät. Housuista löytyy myös sukkapuntit jotka ovat ehdottomasti plussaa! Hintaa housuilla oli uusina 115 euroa.


Toisina housuina on Jacsonin tummansiniset polvi gripeillä varustetut housut. Housujen takapuolella on kivat taskut joissa on kivat yksityiskohdat. Näistäkin housuista löytyy sukkapuntit joka on edelleen plussaa! Hintaa housuilla oli 90 euroa.


Viimeisinä housuina on Mountain Horsen pinkit polvipaikkaiset housut. Housut ovat mukavaa venyvää meteriaalia ja housujen takapuolella on kivat yksityiskohdat. En itse ihan kirkkaan pinkeistä vaatteista yms. pidä, mutta nämä houst kun eivät ole ihan  kirkkaimmasta päästä. Hintaa näille housuille oli alennuksesta 15 euroa.


Kenkinä minulla on jodhpurit + chapsit yhdistelmä joka itsellä menee ihan hyvin vaikka olisi ne saappaat ihan tarpeelliset. Jodhpurit ovat horzelta joskus vuonna 2014 ostetut ja aikalailla elämää nähneet jo. Chapseina minulla on Contempon  jotkit mustat chapsit joustoilla. Laadultaan chapsit on olleet super hyvät eikä käytön jälkiä juuri näy. Kenkien enkä chapsien hintaa tiedä.


 Kerroppas rohkeasti mielipiteesi tästä postauksesta tai jos sinulla on omia 
kokemuksia jostain näistä tavaroista!

Uutta postausta taas huomenna!

2 kommenttia:

  1. Meinasin itsekin ostaa nuo B2B Orly- housut navybluena, mutta sitten ei ollutkaan minun kokoani :( Ostin sitten Aiver Sportin housut, jotka kyllä näyttää melko samalta :) kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä postaus! Noi kahet ensimmäiset ratsastushousut on muutes tosi kivan näköiset!

    VastaaPoista